2011. július 28., csütörtök

Borbíró Virgil: A magyar építészet történet - Jelenlegi ára: 2 855 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A magyar építészet történeteA könyv listaára: 3400 Ft. Leírás:
Az először 1937-ben napvilágot látott kötetében a szerző a magyar építészet ezer éves történetét foglalta össze. A tizenkét tematikai egységre tagolt műben a honfoglalás korától a 19. század végéig, az eklekticizmus koráig tekinthetjük át hazánk építészettörténetének korszakait. A szerző a témát széles perspektívában, egységes egészként kezelve dolgozta fel. Az egyes jelentős építmények bemutatásán és a stílusproblémák elemzésén túl a különböző korok egyházi és világi, a városi és falusi építkezéseinek általános jellemzőit is részletesen ismerteti. Stílusát és szemléletmódját leginkább talán az első kiadás fülszövege szemlélteti, mely szerint a szerző kötetében arra ad feleletet, hogyan fogant meg s hogyan bontakozott ki a magyar szellemből a nyugati keresztény művelődés talaján a magyar építészet. Jelen kötet szövegében követi az első kiadás szövegét, csak a nyilvánvaló elírások és a sajtóhibák kerültek - természetesen megjelölve - javításra. A polgári történetírás jeles - új kiadásban nem hozzáférhető - műveit a szélesebb körű megismerhetőség céljából ismételten megjelentető sorozat jegyzetekkel és kiadói utószóval záródó kötetének beszerzése szak- és általános gyűjtőkörű könyvtárak állományaiba is javasolható. ISBN: 963-958-015-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 855 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 02:29
. Borbíró Virgil: A magyar építészet történet - Jelenlegi ára: 2 855 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése