2012. január 7., szombat

Parti Nagy Lajos: Az étkezés ártalmasságáról - Jelenlegi ára: 2 165 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Az étkezés ártalmasságárólA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
Parti Nagy Lajos a 2011-es Ünnepi Könyvhétre is kitett magáért. Ismét bravúros nyelvi produkcióval tart tükröt kicsiny nemzetünk, társadalmunk elé. Mert ha az olvasó esetleg még nem részesült egy termékbemutató áldásaiban, most beülhet egyre, mert Parti Nagy új könyve egy monstre monológ, vagyis egy bizonyos Fibinger Pisti előadása Tömpemizsér lakosságának a magyarok táplálkozásáról a legújabb obezitológiai vizsgálatok fényében, ajánlva az élettársával Gaszter (görögül gyomor) Ilonkával működtetett Figaszter Bt. tisztítókúráját. A harmincegy fejezetet a túlsúlyos előadó ugyanennyi kihörpintett kis mérőpohara jelzi, miközben vég nélkül árad belőle a szó. A rendszerváltás után újdonságként felfutott vallási és egészséges táplálkozással foglalkozó közösségek, vállalkozások ez idő tájt leszálló ágban vannak, de félművelt (vagy tán csak életunt) képviselőjükön lemérhetjük közbeszédünk, gondolkodásmódunk felszínességét. A sokszor helytelenül használt idegen szavakkal teletűzdelt ömlengés szakmai információtartalma néhány oldalon elférne, ezzel szemben a fitneszőrült Ilikén, Művházmargitkán és a vidéki közönségen élcelődő szöveg sokszor téved életünk érzékeny területeire. Egyébként pedig meglepő módon nagy költőinktől vett - néha persze kisiklatott - idézetek bújnak meg antihősünk harmadosztályú gondolatmenetében. A visszafogottan káromkodó (kibaszmati, a micsurinba, leszaharin), a magyar helyesírást a legprimitívebb hibákkal keresztre feszítő, humorossága ellenére semmitmondó beszédmód kétségtelenné teszi, hogy itt egy olyasfajta szélhámos osztja az észt, aki ügyesen használja fel a tudományos fogalmak morzsáit: Kifejezetten meg vagyok hatva, hogy személyesen ajánlhatom az önök nagybecsű figyelmébe amerikai és magyar tudósok több évtizedes közös munkájának kvintesszenciáját, izzadtságuk millenniumi gyümölcsét, az örök magyar fiatalság ősanyját, a méregtelenítés istennőjét, az Emese Acapulco Diabetikus satöbbit - Hát egészségünkre. ISBN: 978-963-14-2866-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 165 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 13:40
. Parti Nagy Lajos: Az étkezés ártalmasságáról - Jelenlegi ára: 2 165 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése